sabato 19 maggio 2018

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle #RoyalWedding


Prințul Harry, Duce de Sussex s-a căsătorit azi cu frumoasa actriță și modelă afro-americană Meghan Markle, Ducesă de Sussex. O ceremonie superbă, emoționantă și putem spunem multi-etnică, cred că cea mai frumoasă nuntă regală pe care am văzut-o până acum. Nunta regală a avut loc la castelul Windsor. Amândoi erau foarte frumos îmbrăcați, Harry în uniformă și Meghan într-o rochie de mireasă simplă dar foarte elegantă, dar pot spune că și invitații erau bine îmbrăcați, nu erau deloc exagerați ca la nunta Prințului William.

    

     Martorul de onoare a lui Harry a fost chiar fratele său, William, iar Meghan a fost acompaniată de Prințul Charles. Printre invitați erau multe staruri ca Elton John alături de soțul lui, Victoria și David Beckham, George Cloney cu soția lui, James Blunt și mulți alții.
    Familia Regală a României nu a participat la nunta lui Harry și a lui Meghan dar a trimis un cadou inspirat de Coloana infinitului a lui Constantin Brâncuși, respectiv o pereche de cercei și o brățară pentru Meghan dar și butoni pentru Harry, totul din aur.

  După nuntă cei doi miri au mers să se prepare pentru Recepția Regală privată doar pentru invitați, Meghan indosând o rochie lungă desenată de Stella McCartney și purtând un inel de al Principesei Diana, donat de Harry.

   


 
   Casă de piatră noului cuplu real!!!
   

Nessun commento:

Posta un commento