giovedì 14 giugno 2018

Love, Simon în curând la cinema în România


    Azi vreau să vă vorbesc despre un film ce l-am văzut acum o saptămână și care pot spune că mi-a plăcut foarte mult, se aceea vi-l recomand cu cea mai mare plăcere. Filmul se numește Love, Simon (dar tradus în română e: Cu drag, Simon) și este o adaptare cinematografică a romanului lui Becky Albertalli numit "Simon vs. the Homo Sapiens Agenda". Protagonistul este Nick Robinson care interpretează rolul lui Simon, care este un adolescent de șaptespresece ani, care ascunde un mare secret, adică că este gay. Chiar dacă toți merită să aibă o mare poveste de dragoste, pentru Simon o să fie foarte dificil mai ales după ce un coleg descoperă secretul lui și o să fie șantajat de acesta pentru al ajuta să o cucerească pe prietena lui. Dar nu vreau să vă spun prea multe, prefer să vedeți trailerul mai jos și să mergeți neapărat la cinema alături de prietenii vostri pentru a vedea acest film. Sunt sigur că o să vă placă.



        În România filmul va fi disponibil doar din 23 iunie, chiar dacă deja filmul a ieșit din martie în Statele Unite, iar în Italia e la cinema din 1 iunie până mâine, vazând succesul care l-a avut. După ce văzusem filmul, am aflat că există și acest roman cum am specificat mai sus, scris de Becky Albertalli și alaltăieri mi l-am cumpărat, dar în limba italiană, deoarece nu era disponibil în engleză, iar azi l-am și terminat de citit, și pot spune că e mult mai frumos decât filmul, mai ales că în carte sunt anumite scene pe care în film nu o să le vedeți, de aceea dacă vă place lectura, v-o recomand cu drag, se citește foarte ușor.


Mai jos o să pun poza posterului filmului Love, Simon

    Dacă v-a plăcut filmul aștept comentări la post cu păreriile voastre, sunt chiar curios de impresia care o s-o aveți. Vizionare plăcută!

Nessun commento:

Posta un commento