mercoledì 17 ottobre 2018

S-a lansat Foursquare Swarm 6.0

    Ieri a fost lasată versiunea 6.0 a faimoasei aplicații pentru check-ins a locurilor de pe Foursquare, cunoscuta Foursquare Swarm, care vine cu multe noutăți pentru utilizatorii din toată lumea. Swarm se schimbase complet deja acum un an cu versiunea 5.0 care venea cu o grafică complet diferită față de versiunile precedente, dar acum cu actuala versiune, cei de la Foursquare au vrut să crească experiența noastră de lifelogging prin multe schimbări cum are fi:


    - simplicitatea de a valuta un loc unde ai fost și de a lăsa un sfat direct de la check-inul tău



    - paginile de check-ins și a locurilor sunt complet shimbate, acum se poate vedea orarul, adresa dar și site-ul locului respectiv (aici aș fi preferat să fie vizualizat și contul de twitter).
   


    - locurile salvate se pot vedea în sfârșit și pe Swarm, ci nu doar pe Foursquare City Guide. Acum este mult mai ușor vizualizarea locurilor salvate de tine sau de prietenii tăi pe o hartă nouă. Nu uitați că locurile salvate pe Swarm sunt sincronizate cu Foursquare City Guide. 
 


   Ce pot spune, mie personal îmi place mult noul Foursquare Swarm, sper ca și vouă să vă placă și astept comentariile voastre. Puteți descărca aplicația de pe AppStore și GooglePlay.
   

Nessun commento:

Posta un commento