mercoledì 27 marzo 2019

Orange România lansează tecnologia eSIM

  

    Orange România este prima companie de telefonie mobilă care lansează eSIM în România, chiar dacă mulți dintre noi se așteptau ca cei de la Vodafone să facă această premieră. Pot spune că Orange sunt mereu printre primii din țară când vorbim de tecnologie și inovație. eSIM este noua tecnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă fără a mai avea nevoie de o cartelă SIM cum eram obișnuiți până acum. 


 De ce să alegem tecnologia eSIM?

   
       1. Flexibilitate: eSIM-ul îți oferă posibilitatea de a instala mai multe numere de telefon într-un un singur dispozitiv mobil și să îl activezi pe cel mai potrivit nevoilor tale.

       2. Simplitate: Cu tehnologia eSIM te poți conecta la rețeaua mobilă Orange simplu și rapid, fără a mai avea nevoie de cartela SIM.

       3. Durabilitate: eSIM-ul este integrat pe placa de bază a telefonului, ceea ce-l face mult mai rezistent la șocuri mecanice, praf și umezeală, având astfel durata mai lungă de utilizare comparativ cu o cartelă SIM.

      4. Evoluție: Prin dimensiunea sa redusă, eSIM-ul facilitează conectarea la internet a dispozitivelor mobile de dimensiuni din ce în ce mai reduse sau cu funcționalități inovatoare.


Deocamdată tehnologia eSIM este disponibilă pentru telefoanele: Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR dar şi pentru Apple Watch 4 LTE.

Pentru activarea eSIM-ului mergeți la cel mai apropiat Orange Shop sau Orange Store. Pentru mai multe informații vizitați site-ul orange.ro/tehnologii/esim.

Nessun commento:

Posta un commento