venerdì 4 dicembre 2020

Vă mai amintiți de Aaron Carter?


     Vă mai amintiți de acel copil cu părul lung și blond care la doar 9 ani avea videoclipul lui pe MTV în 1997? El e Aaron Carter, fratele cel mic a lui Nick Carter, unul dintre componenții grupului Backstreet Boys. Poate puțini mai știu de el și de muzica lui, dar eu am continuat să-i ascult muzica în toți acești ani de carieră. Dar hai mai întâi să vorbim despre el.

    Aaron s-a născut în Tampa, Florida (Statele Unite ale Americii) în 7 decembrie 1987 (peste câteva zile e ziua lui, La mulți ani Aaron!!!). Pe lângă fratele lui Nick, mai are o soră geamănă Angel Carter și încă două surori Bobbie Jean și Leslie Carter (decedată în 2012 la doar 25 de ani). Aaron și-a început cariera la doar 7 ani cântând în grupul „Dead End” timp de 2 ani, iar apoi la 9 ani își făcuse apariția cu melodia „Crush on You”, ca la un an mai târziu, în 1997 să deschidă concertul celor de la Backstreet Boys la Berlin. După succesul de la Berlin, a publicat oficial „Crush on You” ca primul său single cu un contract record, apoi urmând publicarea primului său album care îi poartă numele. În 2000 a publicat cel de-al doilea album „Aaron's Party (Come Get It)” care a avut un succes enorm la nivel mondial cu 3 discuri de platină și unul de aur. În același an Aaron Carter era numit ”Micul Prinț al muzici pop” datorită cărții publicate de mama sa, numită „The Little Prince of Pop”. Anul următor iese albumul „Oh, Aaron” care conține duetul cu fratele lui Nick, intitulat „Oh, Aaron”. În 2002 Aaron decide schimbarea stilului muzical spre pop rock și rap cu albumul „Another Earthquake” care include frumoasa melodie „Do you remember”. În 2003 publică primul său album cu cele mai mari hituri ale sale „Most Requested Hits”. El a mai colaborat la coloanele sonore a multor filme, cum ar fi: „Popstar(2005)”;„Pokémon: The First Movie” (1999), „Rugrats In Paris: The Movie” (2000), „Jimmy Neutron: Boy Genius” (2001) și "Pretty Princess" (2001). În 2016 publică single-ul „Fool's Gold” care face parte din EP-ul „Løve” având un succes enorm în Statele Unite. Pe lângă a fi un compozitor și cântăreț, Aaron e și un actor, făcându-și apariția în seriale precum: „Lizzie McGuire”, „Sabrina, The Teenage Witch”, „7th Heaven” dar și filme ca „Fat Albert”, „Popstar”, „Supercross”, iar apoi în reality show-ul creat de familia lui numit „House of Carters”.

   Mai jos am să public undele dintre videoclipurile mele preferate 





  Una dintre melodiile mele preferate este „Recovery” care nu a fost niciodată publicată oficial, ci doar cântată de Aaron la concertele pe care le-a avut în 2015. Melodia este dedicată pentru sora lui Leslie care nu mai este printre noi. Vă las mai jos un video a lui Aaron cântând această minunată melodie la concertul din Hannover, Germania în 2015. 

Nessun commento:

Posta un commento