venerdì 21 maggio 2021

Care sunt țările care participă la finala Eurovision 2021

      


   În 18 mai, respectiv 20 mai 2021 au avut loc prima și a doua semifinală a festivalului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2021 după un an de pauză din cauza pandemiei cu care ne confruntăm cu toții din 2019. 

   În prima semifinală au participat 17 țări din care doar 10 s-au calificat pentru finala de sâmbătă, acestea sunt: Lituania, Rusia, Suedia, Cipru, Norvegia, Belgia, Israel, Azerbaijan, Ucraina și Malta. Din păcare România cu melodia „Amnesia” cântată de Roxen nu s-a calificat.

 În schimb cele 10 țări din 17 participante în a doua semifinală sunt: Albania, Serbia, Bulgaria, Moldova, Portugalia, Islanda, San Marino, Elveția, Grecia și Finlanda. 

Sâmbătă, 22 mai 2021 va avea loc marea finală a Eurovision-ului la care vor participa cele 20 de țări ajunse în finală plus cele 6 tări (Big 5 + țara gazdă) care participă în automat direct la finală precum Marea Britanie, Franța, Spania, Italia, Germania și Olanda. 

1 commento:

  1. The titanium tube is a razor for - Buddha's Digest
    Tung is 양주 출장샵 not 영천 출장마사지 a piece of steel, it has a long handle, its head can titanium tubing be brushed in gold and it has been 서울특별 출장안마 made for the 서울특별 출장샵 whole world.

    RispondiElimina