mercoledì 3 novembre 2021

Twitter introduce conturile profesionale

     Cei de la Twitter au introdus conturile profesionale care pot fi activate doar de acele persoane care respectă anumite criterii și aici enumerăm câteva:

   - Nu trebuie să aveți un istoric de încălcare în mod repetat a Acordului de utilizare Twitter.


   - Trebuie să aveți un profil complet cu un nume de cont, o biografie și o poză de profil.


   - Identitatea ta autentică trebuie să fie clară în profilul tău. Profilul dvs. nu trebuie să prezinte identitatea, marca sau organizația altei persoane și nici nu folosește o identitate falsă menită să înșele pe alții. Profilurile care prezintă animale sau personaje fictive nu sunt eligibile decât dacă sunt afiliate direct cu marca sau organizația dvs. Conturile de parodie și fani nu sunt eligibile pentru Conturile profesionale.  


      Conturile profesionale permit companiilor, mărcilor, creatorilor și editorilor posibilitatea de a-și crește și de a-și consolida prezența pe Twitter. Conturile profesionale vor acționa ca o poartă către o gamă largă de instrumente profesionale care nu sunt disponibile pentru utilizatorul tău obișnuit de Twitter cum ar fi ecosistemul de anunțuri, inclusiv Promovare rapidă și produse viitoare, cum ar fi Profiluri profesionale și Cumpărături Twitter.

  Pentru a putea activa un cont profesional:

    1. Accesați fie setările profilului, fie deschideți bara laterală când vă aflați în cronologia Acasă în aplicație.


   2. Dacă vă aflați în bara laterală, derulați până când vedeți fila „Twitter pentru profesioniști” și selectați-o.


  3. Dacă vă aflați în setările profilului, derulați până când vedeți „Comutați la Professional” și selectați-l.


  4. După ce ați intrat în fluxul de conversie, selectați „Începeți”.


  5. Selectați o categorie pentru contul dvs. profesional și selectați „Următorul”.


  6. Nu uitați să căutați categoria dvs. cea mai relevantă dacă nu o vedeți imediat în listă.


  7. Alegeți „Afaceri” sau „Creator” și selectați „Următorul”.


  8. Nu uitați să selectați opțiunea cea mai apropiată de modul în care vă identificați ca profesionist pe Twitter.


Felicitări! Acum ești un profesionist pe Twitter 
După ce v-ați convertit într-un cont profesional, selectați oricare dintre opțiunile enumerate în meniul final pentru a afla mai multe despre instrumentele și funcțiile care vă sunt acum disponibile.
Personalizați-vă profilul : această solicitare vă va aduce la setările profilului dvs. De aici, puteți să activați și să vă actualizați Categoria profesională și să configurați modulele Profil profesional pentru care se califică contul dvs.
Alegeți subiecte de urmat : această solicitare vă va duce la selectorul de subiecte. Vă recomandăm să examinați listele de subiecte și să urmăriți orice subiect relevant pentru marca sau afacerea dvs.
Promovați un Tweet : această solicitare vă va permite să aflați mai multe despre promovarea rapidă și să începeți o campanie.
Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu vă interesează, atingeți „Omiteți pentru moment” 


După cum puteți observa în imaginea de mai sus de poate vedea categoria contului profesional aleasă de mine.  Amintiți-vă, puteți oricând să revedeți meniul „Twitter pentru profesioniști” glisând bara laterală deschisă din cronologia dvs. Acasă.

 

Nessun commento:

Posta un commento