venerdì 16 marzo 2018

Am devenit un Superuser pe #Foursquare

     Ieri seară am primit o veste bună, am devenit un superuser (super utilizator) pe Foursquare.

Superuser Sticker



    Acum poate unii nu știu ce este Foursquare, dar vă explic imediat. Foursquare este o aplicație pentru mobil creată ca un ghid al orașelor dar unde poți fi premiat prin coins atunci când faci un check-in într-o anumită locație și apoi în fiecare săptămână poți vedea un top al tuturor prietenilor tăi în funcție de numărul de coins pe care-l aveți. Dar mai sunt două lucruri foarte importante, ca de exemplu atunci când o persoană face mai multe check-inuri în aceași locație, el devine un Mayor (Primar) al locației respective și primește o coroană, și cel de-al doilea lucru este vorba de așa numitele stickers, care se pot adăuga la fiecare check-in.


 Lista locațiilor unde sunt Mayor      

     
                      Listă Stickers                     

     Această idee a stickerelor este doar de când cei de la Foursquare au decis să facă o altă aplicație numită Foursquare Swarm doar pentru a face check-in și a folosi acesti stickers și astfel reactualizând aplicația Foursquare devenind Foursquare City Guide unde poți găsi cele mai bune locați pentru a mânca, bea sau a vizita și unde poți vedea și cele mai reale feedbackuri atât pozitive cât și negative.
Piața Sfatului pe Foursquare

     În Romania la ora acuală avem mai mult de 90000 de utilizatori declarat de cei de la ZELIST , dar eu sper să crească acest număr cât mai mare.



     Ce pot spune, folosesc Foursquare din 2010 și am mai mult de 11000 de check-inuri deaorece îmi place mult această aplicație. Când am fost la Roma să vizitez mi-a fost foarte mult de ajutor în găsirea celor mai vizitate locuri cum ar fi Coloseumul și Altarul Patriei (clădirea mea preferată ) de aceea acum câțiva ani am decis să devin un superuser, adică o persoană care verifică dacă locațiile de pe foursquare au toate datele corecte, actualizate, care unește două locații cu același nume și adresă, sau închide anumite locuri care nu mai există, pentru că utilizatorii trebuie să aibă încredere atunci când foloseste Foursquare că totul este exact așa ca în realitate. 
Profilul meu pe Swarm

   Și uite așa ieri seară cei de la Foursquare Superusers din Germania mi-au spus că am devenit un superuser de nivelul 1. Sunt foarte fericit pentru că văd că munca mea a fost răsplătită și o să continui să lucrez până ajung la ultimul nivel, adică nivelul 10.
Profilul meu pe Foursquare

Profilul celor de la 4SQ SUs Germania

Deci dragi cititori, nu uitați să vă descărcați aplicațiile Foursquare și Swarm (disponibile pe Play Store și AppStore) pe telefoanele voastre și să începeți să faceți check-in și să lăsați sfaturi la locațiile voastre preferate astefl încât și cei care vor vrea să viziteze aceleași locuri :)


Nessun commento:

Posta un commento