giovedì 9 maggio 2019

Ziua Europei în inima României la #SibiuSummit      Azi de Ziua Europei, Președintele României Klaus Iohannis a reușit să organizeze Summitul European al tuturor șefilor de stat sau de guvern al țărilor Uniunii Europene tocmai la Sibiu, în inima României, unde s-a semnat „Declarația de la Sibiu” pentru Viitorul Europei. Acest eveniment este unic la noi în țară, și putem spune cel mai mare eveniment pe care doar Sibiul putea să-l ospiteze,
fiind deja cunoscut orașul la nivel european din 2007 de când Sibiul a fost Capitala Europeană Culturală a acelui an. Evenimentul a avut loc în Piața Mare a Sibiului unde au sosit toți șefii de stat sau de guvern care au fost întâmpinați cu multă căldură sufletească de către sibieni.

Mai jos puteți vizualiza în ce constă Declarația de la SibiuCâteva dintre momentele emoționante publicate pe rețelele de socializare:


 O poză a Cancelarului Germaniei Angela Merkel

Un președinte mai iubit ca Iohannis nu este, mai ales de către sibieni, unde domnul Președinte a fost primar.

Întâmpinarea călduroasă a Președintelui Parlamentului European Antonio Tajani

Respect pentru cei de la Greenpeace România

Bulevardul Bălcescu


Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da Vali (@valipopicu) in data:
   Multe complimente tuturor organizatorilor pentru tot ceea ce au făcut ca această zi să fie perfectă 👏🏻 și La mulți ani tuturor europenilor!!! 

Nessun commento:

Posta un commento