giovedì 14 gennaio 2021

Viitorul se numește Dacia Bigster



    Grupul Renault a prezentat noul SUV Dacia numit Bigster care are o lungime de 4,6 m, fiind robust și cu un interior spațios și un design super modern împreună cu un logo complet nou și revoluționar în formă de Y luminos anterior, iar posterior scrisul Dacia într-un nou format.  Dacia a mai dezvăluit că în următorii 5 ani v-a crea un business unit Dacia-Lada. Din 2004 până azi Dacia a vândut mai mult de 7 milioane de mașini în 44 de țări. În Europa cea mai vândută a fost Dacia Sandero, iar Duster-ul cel mai vândut SUV. 



 Directorul de Design Dacia Alejandro Mosonero-Romanos a precizat că: „Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este necesar, evocând spiritul de aventură și aducând  în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi.”




Photo credit: Group Renault și Motor1.com

Dacia Bigster poate fi echipată cu motorizări alternative și hibride asigurând așa adaptarea permanentă la necesitățile clienților.

Nessun commento:

Posta un commento